Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
EMY ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο κ. Χατζημάρκος ενημερώθηκε από την διοίκηση της DASTERI σχετικά με την πορεία της εταιρείας και την εξέλιξη των προϊόντων φωτισμού τα οποία παράγει.
Ο κ. Χατζημάρκος ενημερώθηκε από την διοίκηση της DASTERI σχετικά με την πορεία της εταιρείας και την εξέλιξη των προϊόντων φωτισμού τα οποία παράγει.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Dasteri (video)

09-07-2024

Την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 πραγματοποιήθηκε επίσημη επίσκεψη του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας DASTERI A.E. στην Αλεξανδρούπολη.

Ο κύριος Χατζημάρκος ενημερώθηκε από την διοίκηση της DASTERI σχετικά με την πορεία της εταιρείας, καθώς και για την εξέλιξη των προϊόντων φωτισμού τα οποία παράγει. Όπως είναι γνωστό η DASTERI έχει αναλάβει μέσω διεθνών διαγωνισμών πλειάδα έργων φωτισμού σε ολόκληρη την Χώρα μεταξύ των οποίων και τον φωτισμό του οδικού δικτύου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκανήσου & Κυκλάδων), αναλαμβάνοντας και την υποχρέωση συντήρησης σε κατάσταση ορθής λειτουργίας όλου του φωτιστικού εξοπλισμού έως το έτος 2033.

Ο Περιφερειάρχης ξεναγήθηκε από τον ίδιο τον Ιδρυτή της DASTERI κύριο Νίκο Δαστερίδη και την διοίκηση, σε όλα τα τμήματα της εταιρείας:

  • Τμήμα Σχεδιασμού νέων προϊόντων.
  • Τμημα παραγωγής καλουπιών.
  • Τμήματα Παραγωγής Πλαστικών & Μεταλλικών εξαρτημάτων.
  • Τμήμα Επιμετάλλωσης προϊόντων.
  • Τμήματα Συναρμολόγησης ημιετοίμων και τελικών προϊόντων.
  • Πλήρως εξοπλισμένα με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας Εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων σε όλα τα στάδια παραγωγής.
  • Τμήματα συσκευασίας και αποθήκευσης των προϊόντων.

Ο Περιφερειάρχης κατά την ολοκλήρωση της ξενάγησης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος μιας Οικογενειακής Ελληνικής εταιρείας, η οποία αποτελεί παράδειγμα για την Χώρα, με εξαγωγές των προϊόντων που παράγει σε περισσότερα από 50 κράτη ανά τον κόσμο. Επιπλέον χαρακτήρισε υψηλού επιπέδου την τεχνική κατάρτιση όλου του προσωπικού της DASTERI έχοντας ως αποτέλεσμα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.

Ακολουθεί Video με τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη: