Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Ο Πρέσβης της Ιταλίας έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

Ο Πρέσβης της Ιταλίας έρχεται στην Αλεξανδρούπολη

28-11-2018

Ακόμη ένας Πρέσβης πρόκειται να δώσει το παρόν στην Αλεξανδρούπολη, αυτή τη φορά από την Ιταλία.

Μετά από τις επισκέψεις των κορυφαίων αξιωματούχων της Αμερικής, της Νορβηγίας, της Αγγλίας και της Αυστραλίας, σειρά παίρνει ο Luigi Marras.

Ο Ιταλός Πρέσβης πρόκειται να βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων.

Το πρόγραμμα του Πρέσβη περιλαμβάνει επίσκεψη στο εργοτάξιο του ΤΑΡ στους Κήπους Έβρου, όπυο θα βρεθεί στις 10 το πρωί. 

Ο Luigi Marras αργότερα θα έχει συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς στο Νομαρχείο, ενώ στο ίδιο μέρος θα έχει συνάντηση και με εκπροσώπους του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, αφού ο Πρόεδος Χρήστος Δούκας βρίσκεται εκτός πόλεως.

Θα ακολουθήσει συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη στις 12:30 το μεσημέρι, ενώ η μέρα του θα κλείσει με επίσημο γεύμα.

Μαρίνα Κριτού