Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ο Πρωθυπουργός με μαθητές και μαθήτριες του Μεγάλου Δερείου (photos)
Με μαθήτριες και μαθητές του μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας του Μεγάλου Δερείου (που ανήκει στον Δήμο Σουφλίου στον Έβρο) συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο Πρωθυπουργός αντάλλαξε ευχές και δώρα για τις γιορτές με τα παιδιά, συζήτησε με τους νεαρούς μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που τα συνόδευαν για τη ζωή στο σχολείο και το χωριό τους, ενώ είχε και την ευκαιρία να ακούσει τις εντυπώσεις τους από την επίσκεψή τους στην Αθήνα. Τα παιδιά προσκάλεσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επισκεφθεί το σχολείο τους.
Από την πλευρά τους, τρεις από τις μητέρες που συνόδευαν τα παιδιά, οι οποίες φοιτούν στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, εξέφρασαν στον Πρωθυπουργό την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι πλέον έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την υποχρεωτική εκπαίδευση, αναδεικνύοντας τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται και τη βελτίωση στην καθημερινότητά τους.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο άρχισε να λειτουργεί φέτος και έχει 37 μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 35-55 ετών.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







