ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
ΟΑΕΔ: Προγράμματα για 23.000 ανέργους έως 49 ετών
15-05-2016
Δημόσιες προσκλήσεις για δύο προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για 13.000 νέους 18-29 ετών, καθώς και για 10.000 ανέργους 30-49 ετών θα εκδώσει μέσα στις επόμενες ημέρες ο ΟΑΕΔ.
Όπως αναφέρει το Έθνος, το πρώτο πρόγραμμα αφορά σε πρώτη φάση στην κατάρτιση τεσσάρων μηνών μέσα στην επιχείρηση, που θα ακολουθείται από κανονική οκτάμηνη απασχόληση με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
Το δεύτερο είναι ένα πρόγραμμα νέων θέσεων εργασίας σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού και κοινωνικού τομέα για ανέργους 30 έως 49 ετών.
Η πρόσληψη των ωφελούμενων ανέργων θα γίνει με νέα ηλεκτρονική μέθοδο επιλογής, και στα δύο προγράμματα.
Πηγή: iefimerida.gr
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






