Κάτι τρέχει στον Έβρο
Ολοκληρώθηκε η 2η μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Πριν από λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε και η δεύτερη μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ για τα 10 λιμάνια που του ανήκουν.
Της Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Κέρκυρας, Ηγουμενίτσας, Πάτρας, Ηρακλείου, Βόλου, Ραφήνας, Λαυρίου και Ελευσίνας τα οποία αποτελούν την αιχμή του δόρατος της λιμενικής βιομηχανίας, μαζί με τα δύο μεγάλα, του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης.
Μελέτη η οποία δείχνει την αναπτυξιακή προοπτική που έχουν τα λιμάνια ώστε να προχωρήσει η διαδικασία των παραχωρήσεων. Το ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ θα προχωρήσει σε προσλήψεις συμβούλων για να κάνει τη διαγωνιστική διαδικασία.
Το σχέδιο δράσης θα πρέπει να εγκριθεί από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής (ΚΕΣΟΙΠ).
Στο τέλος και τα 10 λιμάνια αλλά και από αυτά στα οποία θα γίνουν παραχωρήσεις υπηρεσιών και αυτά στα οποία δεν θα γίνουν παραχωρήσεις, όλα θα περάσουν στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ), της θυγατρικής του υπερταμείου. Αυτό σημαίνει ότι τα λιμάνια δεν θα ιδιωτικοποιηθούν.
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
EN
TR






