Κάτι τρέχει στον Έβρο
Παραδόθηκε και επίσημα το καινούριο "όπλο" κατά του λαθρεμπορίου ''x- ray'' στο Τελωνείο των Κήπων
Παραδόθηκε και επίσημα το αυτοκινούμενο σύστημα X-RAY, το οποίο προστέθηκε στον εξοπλισμό του τελωνείου για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου.
Πιο συγκεκριμένα, το νέο αυτό αυτοκινούμενο σύστημα ελέγχου παρέλαβε επίσημα η Υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου κατά την επίσκεψή της στο Τελωνείο Κήπων στον Έβρο.
Τη διάθεση των τεσσάρων νέων αυτοκινούμενων συστημάτων ελέγχου που θα εγκατασταθούν στα τελωνεία Γ΄ Πειραιά, Α΄ Θεσσαλονίκης, Κήπων και Κακαβιάς είχε προαναγγείλει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης, και επιβεβαίωσε τον Δεκέμβριο του 2016 και ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ.
Το αυτοκινούμενο σύστημα x-ray έχει ικανότητα ελέγχου έως και 80 φορτηγών ή κοντέινερ την ώρα. Μπορεί να "διαβάζει" με μεγάλη ταχύτητα, ευκολία και ακρίβεια το περιεχόμενο ενός φορτηγού ή ενός κοντέινερ και να εντοπίζει το λαθραίο φορτίο.
Στο τελωνείο των Κήπων οι τελωνειακοί που θα το χειρίζονται θα είναι δέκα.
- Ο Έβρος θωρακίζεται με Spike NLOS
(16-08-2025) - Θαυμαστή συνεργασία ιατρών του Έβρου: Σύνθετη χειρουργική επέμβαση στο Διδυμότειχο
(16-08-2025) - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη
(16-08-2025) - Μικρό παιδί σώθηκε από ναυαγοσώστρια σε παραλία της Αλεξανδρούπολης
(16-08-2025) - Πάλι ατύχημα με γυναίκα - πεζοπόρο στις Βάθρες της Σαμοθράκης
(16-08-2025)
EN
TR






