- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Περισσότερο προσωπικό στο τελωνείο των Κήπων υποσχέθηκε ο Χρυσοχοΐδης
«Είμαι εδώ για να ενισχύσουμε την ασφάλεια, γιατί η ασφάλεια είναι το ζητούμενο», δήλωσε από το Τελωνείο των Κήπων του Έβρου ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ο κ. Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη, επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2024, την περιοχή του Έβρου και ειδικότερα βρέθηκε στους Κήπους, στο Τελωνείο και το Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου όπου πραγματοποιούνται έλεγχοι τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο των οχημάτων από τη χώρα.
Σε δήλωσή του υπογράμμισε τη σημασία της ασφάλειας. Όπως είπε:
«Πρόκειται για ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία, και το ζητούμενο πάντα είναι η ασφάλεια. Είχαμε μια διεξοδική συζήτηση με τους υπευθύνους της Α.Α.Δ.Ε. και της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο στόχος μας είναι να εντείνουμε τους ελέγχους, να αποκτήσουμε περισσότερα μέσα, περισσότερο προσωπικό, έτσι ώστε το σύνορο αυτό εδώ, το συγκεκριμένο, που είναι η επίσημη είσοδος και έξοδος από την Ευρώπη, να μπορεί πραγματικά να πραγματοποιεί ουσιαστικούς ελέγχους για την ασφάλεια της χώρας.
Η ασφάλεια, κάθε μέρα, όλο και περισσότερο, γίνεται κατανοητό από όλους ότι είναι το σημαντικότερο και πολυτιμότερο αγαθό.
Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, βρίσκομαι εδώ. Για να ενισχύσουμε την ασφάλεια».
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)






