Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Περπάτησε και βοήθησε την πόλη σου να κερδίσει!
Περπάτησε και βοήθησε την πόλη σου να κερδίσει!

Περπάτησε για την Αλεξανδρούπολη στο European Mobility Week Steps Challenge!

18-09-2025

Από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου πάρε μέρος στο European Mobility Week Steps Challenge και περπάτησε για πιο βιώσιμες πόλεις και πιο υγιείς ανθρώπους.

Κάθε βήμα μετράει και φέτος τα βήματά σου μπορούν να βοηθήσουν την Αλεξανδρούπολη να κερδίσει!

Πώς να συμμετάσχεις:

Κατέβασε την εφαρμογή Walk15

Πάτησε «Challenges» και αναζήτησε EUROPEAN MOBILITY WEEK

Επίλεξε την πόλη σου και ξεκίνα το περπάτημα

Προσκάλεσε φίλους και συναδέλφους να συμμετάσχουν κι αυτοί!

Οι εγγραφές είναι ήδη ανοιχτές: https://walk15.app/challenge/38278

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ

*Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Κινητικότητας (ΕΕΚ) διοργανώνεται κάθε χρόνο 16-22 Σεπτεμβρίου, με στόχο να προωθήσει τη βιώσιμη μετακίνηση, δηλαδή την ενεργή μετακίνηση (περπάτημα, ποδήλατο), τη χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και γενικά την ορθολογική μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών.

Η ΕΕΚ έχει καθιερωθεί από το 2002 ως ο σημαντικότερος θεσμός σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ' επέκταση τη διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. Συνολικά πάνω από 2.500 πόλεις και κωμοπόλεις στην Ευρώπη και αλλού, θα γιορτάσουν την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, η οποία φέτος έχει θέμα: «Κινητικότητα για Όλους».

Η θεματική θέτει στο προσκήνιο την ανάγκη για συστήματα μεταφορών που είναι προσβάσιμα, οικονομικά προσιτά και δίκαια για όλους και όλες.