Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
Με απόφαση της υπουργού Εργασίας Εφ. Αχτσιόγλου εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 63.796.674,70€ (εξήντα τρία εκατομμύρια επτακόσιες ενενήντα έξι χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα τέσσερα ευρώ και εβδομήντα λεπτά) για την πληρωμή μηνός Σεπτεμβρίου σε 273.913 (διακόσιους εβδομήντα τρεις χιλιάδες εννιακόσιους δεκατρείς) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύη (ΚΕΑ).
Η καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, θα γίνει την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και οι δικαιούχοι θα μπορούν να λάβουν τα χρήματα τους, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου.
Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.
Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






