Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πλημμύρες: Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ μεταβαίνει στο δήμο Σουφλίου (video)
Στο έλεος της σφοδρής κακοκαιρίας βρίσκεται για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ο δήμος Σουφλίου καθώς από νωρίς το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα σε πολλές περιοχές του δήμου.
Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική αλλά και οι υπηρεσίες του δήμου να επεμβαίνουν για αντλήσεις των υδάτων.
Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιδήμαρχος Σουφλίου, Δημήτρης Δαρούσης «η κατάσταση είναι δύσκολη μέσα στην πόλη, έχουν πλημμυρίσει σπίτια, πιθανόν και επιχειρήσεις, έχουν μείνει χωρίς ρεύμα κάποια χωριά λόγω πτώσης στύλων της ΔΕΗ, ενώ στην περιοχή αναμένεται η έλευση και κλιμακίου της ΕΜΑΚ, για ενδεχόμενες επιχειρήσεις απεγκλωβισμών».
Ο δήμος Σουφλίου σε ανακοίνωση του αναφέρει:
"Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται στην κεντρική οδό της πόλης του Σουφλίου, να έχουν αυξημένη προσοχή και να οδηγούν με χαμηλή ταχύτητα, καθώς έχουν παρατηρηθεί προβλήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της μεγάλης ποσότητας νερού."
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






