Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πολυκοινωνικό Αλεξ/πολης: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για παιδιά.
Το «Πολυκοινωνικό» του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, υλοποιεί ξανά τη δράση «Ας φέρουμε ξανά το χαμόγελο, στα πρόσωπα των παιδιών».
Τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου καλεί όλους τους δημότες του Δήμου Αλεξανδρούπολης να συγκεντρώσουμε όλοι μαζί σχολικά είδη για παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη (τσάντες, κασετίνες, χαρτικά, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, άτλαντες κτλ). Τα παραπάνω είδη θα διατεθούν σε παιδιά των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν πολλαπλές δυσκολίες και κυρίως οικονομικά προβλήματα.
Παρακαλούνται θερμά τους συμπολίτες μας για άλλη μια φορά να ανταποκριθούν στην πρόσκληση προσφέροντας οτιδήποτε είναι εφικτό. Τα σχολικά είδη να είναι σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια.
Στο «Πολυκοινωνικό», Καρτάλη 2, από τις 8:00 έως τις 14:00 θα συγκεντρώνονται τα παραπάνω είδη.
«Ας φέρουμε ξανά το χαμόγελο, στα πρόσωπα των παιδιών»
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






