Κάτι τρέχει στον Έβρο
Πόταμος - Ιάνα - Αλεξανδρούπολη - Λιμάνι: φωτογραφικά κλικ από τους επιταφίους
Κάθε Μ. Παρασκευή τον πιάνει μια φωτογραφική τρέλα τον δικό μας Κώστα Ορδουμποζάνη και "σαρώνει" τους πιο γραφικούς και ενδιαφέροντες επιτάφιους της περιοχής.
Τη Μεγάλη Παρασκευή η Εκκλησία θυμάται τα Άγια Πάθη και πραγματοποιείται το πρωί η Ακολουθία της Αποκαθήλωσης ενώ ταυτόχρονα ψάλλονται τροπάρια, ψαλμοί και ευχές.Το βράδυ της ίδιας ημέρας ψάλλεται ο Όρθρος του Μεγάλου Σαββάτου και Ύμνοι για την Ταφή του Κυρίου.
Η Μεγάλη Παρασκευή είναι μέρα απόλυτου πένθους, ημέρα απόλυτης αργίας και νηστείας. Για τον Κώστα ήταν και ημέρα μεγάλης καλλιτεχνικής ανησυχίας.
Δείτε παρακάτω όλα τα "κλικ" που έκανε ο Κώστας Ορδουμποζάνης στον Πόταμο, την Ιάνα, την Αλεξανδρούπολη και το λιμάνι και θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοούμε.
Μέσα από λίγες φωτογραφίες μπορείς να νιώσεις όλα τα συναισθήματα της χθεσινής μέρας:
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






