Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Πραγματοποιήθηκε το 1ο Προσκοπικό Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας ΑΜ-Θ.
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στην πόλη της Ξάνθης και συγκεκριμένα στο Επιμελητήριο Ξάνθης, το 1ο Προσκοπικό Συνέδριο της Περιφερειακής Εφορείας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Οι εργασίες του συνεδρίου ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής και ελήξαν το ίδιο βράδυ με τη συμμετοχή 72 ενηλίκων στελεχών της Προσκοπικής κίνησης της Περιφέρειάς μας.
Στο συνέδριο απεύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Ξάνθης ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σπύρος Κάλφας και εκ μέρους της Γενικής Εφορείας ο Βοηθός Γενικός Έφορος κ. Δημήτριος Καβούκης. Στο συνέδριο έγινε αξιολόγηση και απολογισμός του προσκοπικού έργου και μέσα από εποικοδομητική συζήτηση με βάση της εισηγήσεις που κατατέθηκαν έγινε και ο προσδιορισμός των στόχων και ενεργειών για την επόμενη περίοδο καθώς και η κατάθεση προτάσεων προς το Πανελλήνιο Προσκοπικό Συνέδριο. Τέλος οι σύνεδροι προχώρησαν στην ανάδειξη με ψηφοφορία των 12 εκπροσώπων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. στην Γενική Συνέλευση του Ιδρύματος Σώμα Ελλήνων Προσκόπων για την διετία 2015-2016.
Οι Πρόσκοποι της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το Επιμελητήριο Ξάνθης για την συμπαράσταση και την φιλοξενία καθώς και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για την βοήθεια τους.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






