- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
"Κόμβος μεταφοράς ενέργειας" η Αλεξανδρούπολη και με ευρωπαϊκή υπογραφή
Το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ανακοίνωσε οτι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη δική της συνεισφορά χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου "Ανεξάρτητο Σύστημα Φυσικού Αερίου Αλεξανδρούπολης".
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης, επιβεβαίωσε την πληροφορία, η οποία αποτελεί απόδειξη της σημασίας που έχει η Αλεξανδρούπολη και γενικά η περιοχή για την ενεργειακή πολιτική όλης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το συνολικό κόστος για την ολοκλήρωση του έργου ανέρχεται σε πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε οτι το αίτημα για οικονομική συνεισφορά ήτνα πλήρως αιτιολογημένο.
Υπενθυμίζουμε οτι η έναρξη λειτουργίας του Τερματικού Σταθμού LNG της Αλεξανδρούπολης, μετά από αναβολές, αναμένεται στις αρχές Οκτωβρίου και στο πλαίσιο αυτό τοποθετείται και η επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού. Ο κύριος Μητσοτάκης θα έλθει στην Αλεξανδρούπολη την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, στην τελετή εγκαινίων θα παραβρεθούν και άλλοι Ευρωπαίοι πολιτικοί, δείχνοντας έτσι τη σημασία του έργου για την ευρύτερη περιοχή.
- Εκσυγχρονισμός του Μουσείου Κομοτηνής, αλλά το Διδυμότειχο ζητά την χρυσή προτομή
(02-07-2025) - Ημερίδα για τη νησιωτικότητα - Η Σαμοθράκη ώς "αόρατο νησί"
(02-07-2025) - Σκουπιδότοπος και "ζούγκλα" στο Ρέμα Βανικιώτη της Αλεξανδρούπολης (video)
(02-07-2025) - Νέα νυχτερινά δρομολόγια δημοτικής συγκοινωνίας στην Αλεξανδρούπολη (video)
(02-07-2025) - Αναφορά και Ερώτηση στη Βουλή για τις τουρκικές παρεμβάσεις στα νερά του ποταμού Έβρου
(02-07-2025)
EN
TR







