ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Κινδύνεψαν οι δύο ανήλικοι στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας "Κήποι" στη Σαμοθράκη.
Σαμοθράκη: Περιπέτεια για δύο ανήλικους χειριστές sup
22-08-2024
Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σαμοθράκης ότι δύο χειριστές σανίδων όρθιας κωπηλασίας (SUP) βρίσκονται σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας "Κήποι" στη Σαμοθράκη.
Αμέσως, στο σημείο μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος του λιμενικού, το ιδιωτικό σκάφος "ΦΛΑΜΠΕΛΙΝΑ" καθώς και ένα περιπολικό όχημα του λιμενικού από ξηράς.
Το ¨ΦΛΑΜΠΕΛΙΝΑ¨ εντόπισε και περισυνέλεξε τους δύο αλλοδαπούς χειριστές (υπηκόους Σλοβενίας), ηλικίας 14 και 15 ετών, από παρακείμενη παραλία και στη συνέχεια τους μετέφερε στην παραλία "Κήποι", όπου παρελήφθησαν από τον πατέρα τους καλά στην υγεία τους.
σαν σημερα
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR







