Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σαμοθράκη: Προσφορά χρημάτων από την ΑΜ-Θ για το οδικό δίκτυο.
Η κακοκαιρία του χειμώνα άφησε πίσω της τεράστιες ζημιές στο οδικό δίκτυο της Σαμοθράκης. Ισχυρές βροχοπτώσεις, πλημμύρες, δυνατοί άνεμοι και κατολισθήσεις έχουν επιφέρει ανωμαλίες στο οδόστρωμα των δρόμων του νησιού.
Δυστυχώς, οι υπάλληλοι του δήμου, δεδομένης της πολύ κακής οικονομικής κατάστασης της χώρας αλλά και του ελάχιστων διαθέσιμων πόρων, δεν δύνανται να επιδιορθώσουν μόνοι τους τις ζημιές. Ευτυχώς, ως "άγγελος εξ ουρανού", η Περιφέρεια ΑΜ-Θ διαθέτει από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων 500.000€ για τις επιδιορθώσεις.
Για τον σκοπό αυτό, προκηρύχθηκε δημόσιος μειοδοτικός διαγωνισμός για τις 21 Ιουλίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού από την έδρα της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, στην οδό Ι. Δραγούμη 1 μέχρι τις 16 Ιουλίου.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






