Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σε απόχη προχωράει ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης
Ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης, μετά από ομόφωνη απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 18/11/2022, προχωράει σε αποχή των εργαζομένων στην καθαριότητα απαιτώντας την αποζημίωση των δεδουλευμένων υπερωριών.
Πρόκειται για περίπου 100 εργαζόμενους που δικαιούνται τη χορήγηση αποζημίωσης υπερωριακής εργασίας Σαββατοκύριακων και αργιών από τον Μάιο 2022 μέχρι και σήμερα. Η έλλειψη προσωπικού, περιάγει τις Υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδούπολης σε εντελώς οριακή κατάσταση ως προς τη συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του.
Συγκεκριμένα, ζητάνε από τη Διοίκηση του Δήμου να αναλάβει τις ευθύνες της, ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των δεδουλευμένων.
Η αποχή θα ξεκινήσει από το Σάββατο 26 Νοεμβρίου επ αορίστου, μέχρι να δοθεί λύση στο πρόβλημα.
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR







