Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σε καθηγητή του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής του ΔΠΘ θα απονεμηθεί το βραβείο εξαίρετης πανεπιστημιακής διδασκαλίας
Μετά την αξιολόγηση των προτάσεων που υπεβλήθησαν, η Επιτροπή Επιλογής αποφάσισε ομόφωνα την απονομή του Βραβείου Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας στον κ. Νικόλαο Γλυκό, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής.
Ο κ.Γλυκός υπηρετεί στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής 20 χρόνια στην διάρκεια των οποίων σταθερά διακρίνεται τόσο για την υψηλού επιπέδου διδασκαλία του που αποτυπώνεται στην αξιολόγησή του από τους/τις προπτυχιακούς/ές και μεταπτυχιακούς/ές φοιτητές/τριες του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας & Γενετικής όσο και για άλλες πολυσχιδείς ακαδημαϊκές δράσεις, με τις οποίες τους/τις καθοδηγεί και εμπνέει.
Επιπλέον, διακρίνεται για το ακαδημαϊκό του ήθος και τη προσήλωσή του στο ρόλο του ακαδημαϊκού δασκάλου αποτελώντας πρότυπο όχι μόνο για τους/τις φοιτητές/τριές του, αλλά και για τους/τις διδάσκοντες/ουσες του Πανεπιστημίου μας.
Η απόφαση της Επιτροπής εγκρίθηκε στην αρ. 100/21-12-2023 συνεδρίαση της Συγκλήτου του Δ.Π.Θ.
Η απονομή του Βραβείου Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας θα γίνει σε ειδική τελετή την ημέρα του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών στις 30 Ιανουαρίου 2024.
- Η κατανυκτική παράδοση του στολισμού των Επιταφίων στην Αλεξανδρούπολη (φωτο)
(18-04-2025) - Πάνω από 15.500 αμνοερίφια σφάχτηκαν στον Έβρο ενόψει Πάσχα!
(18-04-2025) - Τιμητική ονοματοδοσία για τρεις πρώην Δημάρχους στις αποθήκες του ΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης
(18-04-2025) - Ανάσα για τους καλλιεργητές ακακίας του Έβρου: 1,4 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις de minimis
(18-04-2025)
EN
TR







