Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σήμα κινδύνου στον Απαλό: Επέστρεψε ο δολοφόνος με τα δηλητηριασμένα δολώματα
Οργή και ανησυχία έχει προκαλέσει η επανεμφάνιση των δηλητηριασμένων δολωμάτων στον οικισμό του Απαλού.
Το δόλωμα εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (τυλιγμένο με την ίδια τεχνική) όπως εκείνα που βρέθηκαν μόλις λίγους μήνες, οδηγώντας στον βασανιστικό θάνατο τουλάχιστον έξι ζώων και θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μικρών παιδιών που παίζουν σε δημόσιους χώρους.
Ειδικότερα η ανάρτηση ενός μέλους της ομάδας Φιλόζωων Αλεξανδρούπολης αναφέρει ότι η απλή καταγραφή του συμβάντος δεν αρκεί για να σταματήσει έναν δράστη που τοποθετεί θανατηφόρες ουσίες σε πλατείες και παιδικές χαρές χωρίς καμία ενοχή ή δισταγμό.
Είναι επιτακτική ανάγκη να κινηθούν διαδικασίες προκαταρκτικής εξέτασης με τη χρήση σύγχρονων εγκληματολογικών μεθόδων, όπως η συλλογή δακτυλικών αποτυπωμάτων και δειγμάτων DNA από τα δολώματα.
Αναλυτικότερα τα όσα έγραψε στην ομάδα:
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR







