Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σουφλί: Πολλά προβλήματα στο δήμο, λόγω της έλλειψης ρευστού.
Πολύ δύσκολες ώρες περνάνε οι κάτοικοι αλλά και οι υπάλληλοι του Δήμου Σουφλίου, στον Έβρο. Το "capital control", οι μεγάλες ελλέιψεις σε ρευστό και το πάγωμα της αγοράς στις συναλλαγές έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ομαλή λειτουργία και καθημερινότητα του δήμου.
Ο Δήμαρχος Σουφλίου, κ. Πουλιλιός, σε δήλωσή του στην κάμερα της Δέλτα Τηλεόρασης, είπε χαρακτηριστικά πως "έχουν πιάσει πάτο", εξηγώντας πως δεν έχουν πετρέλαιο - βενζίνες για την κίνηση των οχημάτων του δήμου, αλλά και χρήματα για την άμεση πληρωμή των εμπόρων.
Επίσης, χρήματα δεν υπάρχουν και για τις επιδιορθώσεις των πρόσφατων βλαβών στα αντλιοστάσια Σουφλίου και Λαγυνά, αφού οι τράπεζες είναι ακόμα κλειστές και το διαθέσιμο ρευστό ελάχιστο. Έτσι, δημιουργείται πρόβλημα και στην τροφοδότηση των περιοχών με νερό.
Τέλος, τόνισε την έλλειψη δυνατότητας εκταμίευσης των χρημάτων του δήμου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του,
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Δέλτα Τηλεόρασης:
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






