Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στα ροζ θα φωταγωγηθεί το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης
Στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Δράσης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (ΕΑΕ), το Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης θα φωταγωγηθεί ροζ, την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου στις 20:00, συμμετέχοντας στη συμβολική εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.
Η 25η Οκτωβρίου αποτελεί ημέρα-ορόσημο για τη διάδοση του μηνύματος της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Πριν από 25 χρόνια, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία εισήγαγε στη χώρα μας τη Διεθνή Εκστρατεία Ευαισθητοποίησης, καθιερώνοντας τον Οκτώβριο ως μήνα αφιερωμένο στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Φέτος, για πρώτη φορά, επιχειρείται συντονισμένη φωταγώγηση εμβληματικών κτιρίων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο την υπενθύμιση της αξίας της πρόληψης και τη στήριξη κάθε γυναίκας που δίνει τη δική της μάχη.
Στην εκδήλωση της Αλεξανδρούπολης θα παρευρεθεί ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Γιάννης Ζαμπούκης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό.
Η πρωτοβουλία οργανώνεται από το Παράρτημα Έβρου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, με την Πρόεδρο Θεοδώρα Ρόκκα, τον Αντιπρόεδρο Ιωάννη Βαβία και τη Γραμματέα Αναστασία Τοκαμάνη.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







