- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στο πάρκο δίπλα στην "Αργώ" μεταφέρεται το κόκκινο γλυπτό από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης
Το κατακόκκινο γλυπτό του Κωστή Γεωργίου που κοσμούσε την Πλατεία του Φάρου της Αλεξανδρούπολης "μετακομίζει" μετά από πολλούς μήνες συζήτησης. Το γλυπτό, με το όνομα "ANATASIS DELTA" είχε τοποθετηθεί το Μάρτιο 2018.
Εχθές, ημέρα Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 αφαιρέθηκε από συνεργεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, από την Πλατεία του Φάρου και σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου της πόλης θα μεταφερθεί αρχικά στον όρχο, στα συνεργεία των τεχνικών υπηρεσιών όπου θα το καθαρίσουν σύμφωνα με τις οδηγίες του που έχει δώσει ο κ. Γεωργίου ο δημιουργός του γλυπτού.
Στην συνέχεια θα τοποθετηθεί σε νέο χώρο στο πάρκο που βρίσκεται πλησίον της καφετέριας "'Αργώ".
Πρόκειται για ένα έργο σύγχρονης τέχνης που αναπαριστά 7 αθλητές - χορευτές οι οποίοι αναρριχούνται, να σημειωθεί πως όλη την δαπάνη του έργου ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Green Cola.
Επιπλέον, να αναφέρουμε πως το κόκκινο γλυπτό που κοσμεί έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αλεξανδρούπολης έχει ύψος 2,20 μέτρα και το βάρος του φτάνει τα 350 κιλά!
Φ.Δούκογλου
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR






