Κάτι τρέχει στον Έβρο

Στο σπίτι του ο 22χρονος - Αποδεσμέυτηκε μετά τη μεγάλη του περιπέτεια από τους Τούρκους

Στο σπίτι του ο 22χρονος - Αποδεσμέυτηκε μετά τη μεγάλη του περιπέτεια από τους Τούρκους

23-11-2022

17:00 

Σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι ο 22χρονος αποδεσμεύτηκε από τις τουρκικές αρχές και συνοδευόμενος από τους γονείς του έφτασε στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε επέστρεψε επιτέλους σώος και αβλαβής στην πατρίδα του. Η κατάσταση της υγείας του είναι άρτια ωστόσο όμως, η ψυχολογική του κατάρρευση είναι δεδομένη, σύμφωνα με το φιλικό του περιβάλλον.


10:00

Έξι ημέρες συμπληρώνει ο 22χρονος νεαρός που συνελήφθη την Παρασκευή από τις τουρκικές αρχές στο τελωνείο, στα Ίψαλα με την κατηγορία της κλοπής.

Όπως είχε γίνει γνωστό εχθές Τρίτη είχε αποφασιστεί ο Αλεξανδρουπολίτης να αφεθεί ελεύθερος και να επιστρέψει επιτέλους στο σπίτι του, κάτι το οποίο όμως δεν έγινε.

Συγγενείς και φίλοι περίμεναν μέχρι αργά το βράδυ να επιστρέψει ο 22χρονος από την Τουρκία αλλά δυστυχώς η ταλαιπωρία του συνεχίζεται, καθώς οι τουρκικές αρχές ενημέρωσαν τους συγγενείς ότι υπάρχουν κάποια διαδικαστικά βήματα που ακολουθούνται μέχρι να αφεθεί ελεύθερος.

BARBA NIKOS

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την στιγμή ο νεαρός βρίσκεται σε ένα πάρκο στην Αδριανούπολη μαζί με παράτυπους μετανάστες και περιμένει την σειρά του προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό. Αυτή η διαδικασία δεν γνωρίζουν αν θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας.

Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για τα γνωστά τερτίπια των Τούρκων, για άλλη μια φορά τραβάνε το σχοινί μέχρι να σπάσει.

Διαβάστε το χρονικό της υπόθεσης εδώ.

Σ.Καλονιάτη