Κάτι τρέχει στον Έβρο
Στο "σποτάκι" για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018 συμμετέχει ο Δήμος Μιχαλεντζάκης (video)
Στην Ιρλανδία και συγκεκριμένα στο Δουβλίνο θα φιλοξενηθεί το 2018 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ιρλανδία θα φιλοξενήσει ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα 13 - 19 η Αυγούστου 2018.
Η εκδήλωση θα προσελκύσει πολλούς από τους κορυφαίους κολυμβητές, με περισσότερους από 500 αθλητές από 40 χώρες να αναμένεται να αγωνιστούν.
Στο σποτ που έχει δημιουργηθεί υπάρχουν πλάνα του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη μέσα στην πισίνα την ώρα της μεγάλης του νίκης καθώς επίσης και της αδερφής του Μαρίας που συγκινημένη πανηγυρίζει για τον αδερφό της.
Ο Δημοσθένης αυτό τον καιρό ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017 που θα πραγματοποιηθεί στο Μεξικό στις 30 Σεπτεμβρίου του 2017.
Όλια Γκαντανίδου
Δείτε παρακάτω το σποτάκι για το Παγκόσμιο στην Ιρλανδία:
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






