Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων της Τουρκίας επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη

Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων της Τουρκίας επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη

18-04-2022

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε το διήμερο 15-17 Απριλίου αντιπροσωπεία μελών της TURSAB – Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Τουρκίας.

Τα 22 μέλη της αποστολή μεταφέρθηκαν με τα οχήματα του Democritus Travel, φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Ramada Plaza Thraki και δείπνησαν στον εστιατόριο Άη Γιώργης, όπως ήταν αναμενόμενο αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην αποστολή συμμετείχαν 22 ιδιοκτήτες και γενικοί διευθυντές τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στον συνεδριακό και επαγγελματικό τουρισμό.
 
Το διήμερο αυτό εκτός από την Αλεξανδρούπολη μεταφέρθηκαν με λεωφορεία του Δημόκριτος travel στην Κομοτηνή και την Ξάνθη και ενημερώθηκαν για την περιοχή ώστε να ενταχθεί στο άμεσο μέλλον στην λίστα των προορισμών που θα προτείνουν στο ευρύ πελατολόγιο τους.
 
Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που κύριο στόχο έχει την τόνωση της τουριστικής κίνησης στην ευρύτερη περιοχή.