Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συνελήφθησαν δύο γυναίκες για κάνναβη στην Αλεξανδρούπολη
Περισσότερα από 150 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη είχε στις αποσκευές της μια γυναίκα η οποία ταξίδευε με λεωφορείο από την Αθήνα με τελικό προορισμό την Αλεξανδρούπολη.
Τη γυναίκα εντόπισαν, χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Αλεξανδρούπολης.
Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες πραγματοποίησαν έλεγχο με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών στο λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη Αλεξανδρούπολη ως ανταπόκριση του δρομολογίου Αθήνα Αλεξανδρούπολη.
Το λεωφορείο ακινητοποίηθηκε στον ανισόπεδο κόμβο της Εγνατίας οδού στην Μάκρη και αμέσως εντοπίστηκε η δράστιδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα μετέφερε τα ναρκωτικά για λογαριασμό μιας άλλης η οποία την περίμενε στην στάση της Χιλής.
Και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν αρμοδίως.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






