- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Συνεχίζεται η "ενίσχυση πρασίνου" στο βόρειο τμήμα της Αλεξανδρούπολης
Στο πλαίσιο της ανάπλασης στο βόρειο τμήμα της Αλεξανδρούπολης, έχουν ήδη φυτευθεί εκατοντάδες νέα δένδρα στα σημεία που προέβλεπε η μελέτη.
Τώρα έχει ξεκινήσει η διαμόρφωση των πράσινων σημείων και των "πάρκων τσέπης" που προβλέπονται από τη μελέτη του έργου Αστικής Αναζωογόνησης.
Ταυτόχρονα συνεχίζονται οι εργασίες πλακόστρωσης και η ολοκλήρωση των θέσεων για τοποθέτηση υπόγειων κάδων απορριμμάτων, που θα αναβαθμίσουν συνολικά την εικόνα της περιοχής.
Όπως λέει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Ναϊτίδης, "οι φυτεύσεις, οι νέες διαμορφώσεις και το σύγχρονο αρδευτικό σύστημα δίνουν ήδη μια διαφορετική εικόνα στις γειτονιές, ενώ οι πλακοστρώσεις και οι θέσεις των υπόγειων κάδων δημιουργούν ένα πιο καθαρό, πιο οργανωμένο και αισθητικά αναβαθμισμένο αστικό περιβάλλον."
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR







