Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
WOLT

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Συντήρηση στους διαδρόμους πεζών της παραλίας Αλεξανδρούπολης.
Συντήρηση στους διαδρόμους πεζών της παραλίας Αλεξανδρούπολης.

Συντήρηση των διαδρόμων πεζών στην παραλία Αλεξανδρούπολης

23-06-2025

Η κατάσταση που είχαν περιέλθει οι διάδρομοι για τους πεζούς σε τμήματα του παραλιακού μετώπου της Αλεξανδρούπολης, είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις και παράπονα. Δικαιολογημένα βέβαια, αφού εδώ και καιρό, μεγάλο τμήμα αυτών των διαδρόμων είχε καταστραφεί και η εικόνα ηταν πολύ άσχημη.

Σε κάποιες περιπτώσεις η κακή κατάσταση οφειλόταν σε ζημιές που έγιναν επίτηδες, προφανώς από ανεγκέφαλους νεαρούς ή ακόμα και μεγαλύτερους. Υπήρχε όμως και η άποψη οτι το υλικό που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν ανθεκτικό και ως εκ τούτου ακατάλληλο γι' αυτούς τους εξωτερικούς χώρους.

ΤΣΟΥΛΚΑΝΑΚΗΣ

Ο Δήμος πάντως προχώρησε σε εργασίες συντήρησης αυτών των διαδρόμων στα σημεία που αποτελούν "βιτρίνα" της πόλης και όλοι ελπίζουμε να αντέξουν λίγο περισσότερο από την αρχική φορά που τοποθετήθηκαν.

Βέβαια έχει εκφραστεί και η γνώμη οτι θα έπρεπε να εγκαταλειφθούν αυτά τα υλικά για τον συγκεκριμένο εξωτερικό χώρο και να τοποθετηθούν πλάκες που έχουν μεγαλύτερη αντοχή. Η εικόνα θα ήταν διαφορετική, αλλά ο Δήμος δεν θα χρειαζόταν σε σύντομο χρονικό διάστημα να προβεί σε νέα έξοδα για συντήρηση και αντικατάσταση.

Αυτό που ζητούν οι υπεύθυνοι είναι να υπάρχει προσοχή από όλους και σεβασμός στη δημόσια περιουσία. Θα δούμε το αποτέλεσμα σε λίγο καιρό και μακάρι να μην υπάρξει ξανά η προηγούμενη εικόνα με σπασμένους διαδρόμους και σκουπίδια στις τρύπες.

newsroom © e-evros.gr