Κάτι τρέχει στον Έβρο
Σύσκεψη των αγροτών τη Δευτέρα στην Ορεστιάδα
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων "η Ενότητα" καλεί όλους τους αγρότες σε σύσκεψη τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018
Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:
Άλλη μια καλλιεργητική περίοδος τελείωσε και η μικρομεσαία αγροτιά μετρά νέες απώλειες.
Η μείωση των τιμών του παραγωγού, η διόγκωση του κόστους παραγωγής, οι περικοπές στις ενισχύσεις – επιδοτήσεις, οι μεγάλες ζημιές που δεν αποζημιώνει ο ΕΛΓΑ, τα φοροχαράτσια, η απληρωσιά πολλών προϊόντων, έχουν φέρει τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους ένα βήμα πριν την καταστροφή και το ξεκλήρισμα.
Μπροστά σ’ αυτήν την κρίσιμη κατάσταση η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ » ΚΑΛΕΙ τους αγρότες και κτηνοτρόφους του νομού μας να πάρουν μέρος στη σύσκεψη που θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου και ώρα 7μμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας.
Αντικείμενο της ανοιχτής για όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σύσκεψης θα είναι: Η οριστικοποίηση των αιτημάτων που εκφράζουν τα συμφέροντα της μικρομεσαίας αγροτιάς, όπως αυτά διαμορφώθηκαν στην τελευταία σύσκεψη της πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων και ο πανελλαδικός συντονισμός των επόμενων αγωνιστικών πρωτοβουλιών.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR






