Κάτι τρέχει στον Έβρο
ΤΕΕ: Τι ψήφισαν οι μηχανικοί της Θράκης στις χθεσινές εκλογές
Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται πρώτη δύναμη των εκλογών του ΤΕΕ, με ποσοστό 27,90%.
Δεύτερη παράταξη στις εκλογές του ΤΕΕ αναδεικνύεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών (ΔΥΣΥΜ) που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ (ποσοστό 13,38%).
Τρίτη δύναμη της εκλογικής αναμέτρησης είναι η συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Μηχανικών-Οικολόγοι Μηχανικοί Συνεργαζόμενοι (με 7,31%).
Όσον αφορά πρωτοεμφανιζόμενη παράταξη Ανασυγκρότηση Μηχανικών – ΤΕΕ από την Αρχή (ποσοστό 6,53%), κατατάχθηκε στην τέταρτη θέση.
Στο Περιφερειακό Τμήμα Θράκης (ΤΕΕ Θράκης) το εκλογικό τους δικαίωμα άσκησαν 1.137 διπλωματούχοι μηχανικοί. Πρώτοι δύναμη στην ψηφοφορία για την Κεντρική Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ αναδείχθηκε η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών με ποσοστό 30,81%. Ακολούθησε η παράταξη Ανεξάρτητοι Μηχανικοί Θράκης (12,98%) τέλος στην τρίτη θέση έμεινε η Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών με (12,40%).
- Πανηγυρίζει το Παρεκκλήσι του Αγίου Κυπριανού στην Αλεξανδρούπολη
(30-09-2025) - Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025)
EN
TR






