Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τελωνείο Κήπων: Το "X-RAY" ξετρύπωσε κρυμμένα πακέτα τσιγάρων και καπνό
Το αυτοκινούμενο σύστημα X-RAY, το οποίο προστέθηκε στον εξοπλισμό του τελωνείου των Κήπων για την αντιμετώπιση του λαθρεμπορίου, είχε παραδοθεί και επίσημα τον Νοέμβριο.
Τρεις μόλις μήνες μετά το καινούριο "όπλο" του τελωνείου "ξετρύπωσε" εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων και καπνού τα οποία προσπάθησε να εισάγει στη χώρα μας Βρετανός.
Πιο συγκεκριμένα, σε έλεγχο που έγινε σε φορτηγό αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας Βρετανικών αρχών το οποίο αρχικά ελέγχθηκε με το X-RAY και κατόπιν της ένδειξης που δόθηκε από αυτό, οι ελεγκτές του τμήματος Δίωξης του Τελωνείου Κήπων ανακάλυψαν 17,5 κιλά καπνό και 156 πακέτα τσιγάρα που ήταν επιμελώς κρυμμένα στις αποσκευές που μετέφερε το φορτηγό.
Επιβλήθηκε και εισπράχθηκε πρόστιμο 9.700 ευρώ.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο κ. εισαγγελέας Αλεξανδρούπολης.
- Πρώτη άσκηση στρατιωτικής κινητικότητας της ΕΕ στην Αλεξανδρούπολη
(17-04-2025) - Κρίσιμη σύσκεψη στο Διδυμότειχο: Ο Παπαδάκης προτείνει Πολιτοφυλακή για την αντιπυρική προστασία
(17-04-2025) - Τα 7 χιλιόμετρα δρόμου Ελαφοχωρίου – Χιονάδων απειλούν την ασφάλεια των κατοίκων (φωτο)
(17-04-2025) - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τριών Τούρκων που εμπλέκονται στη δολοφονία 39χρονου στην Αθήνα
(17-04-2025)
EN
TR






