Κάτι τρέχει στην Ελλάδα
Την Πέμπτη ολοκληρώνεται η καταμέτρηση των σταυρών
Στη δεύτερη μέρα από τις Εκλογές της 26ης Μαΐου και ακόμη δεν έχει εκδοθεί το τελικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών (στο 95,06% αυτήν την ώρα η ενσωμάτωση) αλλά και οι σταυροί των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.
Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι, παρά το ότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι της Περιφέρειας έχουν παραδώσει τα αποτελέσματα, ορισμένες Περιφέρειες δεν έχουν στείλει αποτελέσματα στο Υπ. Εσωτερικών και τη SingularLogic.
Οι φετινές εκλογές ήταν πολύ δύσκολες και χρονοβόρες δεδομένου ότι είχαμε τέσσερις κάλπες. Μάλιστα, αυτό που δυσχέρανε ιδιαίτερα τους δικαστικούς αντιπροσώπους ήταν οι Ευρωεκλογές καθώς υπήρχαν 42 κόμματα!
Τέλος σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, η καταμέτρηση στους σταυρούς προτίμησης για όλες τις κάλπες που στήθηκαν την Κυριακή αναμένεται να ολοκληρωθεί την Πέμπτη.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






