Κάτι τρέχει στον Έβρο
Την Τετάρτη συνεδριάζει η Δημοτική Ενότητα της Αλεξανδρούπολης
Την Τετάρτη 01/06/2016 και ώρα 17:00, στο Δημαρχείο, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, θα συνεδριάσουν τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88, του Ν. 3852/2010) για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης.
-
Χορήγηση προέγκρισης αδειών ίδρυσης καταστημάτων και χορήγηση αδειών λειτουργίας μουσικής (Εισηγ. κ. Βρετοπούλου Όλγα).
-
Κοινοποίηση του Κανονισμού των Κοιμητηρίων, στο χώρο των Κοιμητηρίων της Δημοτικής Ενότητας Αλεξανδρούπολης (Εισηγ. κ. Καλυμνιός Π.).
-
Τοποθέτηση επιγραφών σε τουριστικά αξιοθέατα (Εισηγ. κ. Βρετοπούλου Όλγα).
-
Γνωμοδότηση για παραχώρηση άδειας εγκατάστασης ποιμνιοστασίου σε δασική έκταση (Εισηγ. κ. Βρετοπούλου Όλγα).
-
Γνωμοδότηση σχετικά με την αποδοχή αιτήματων κατοίκων της Μαΐστρου, σχετικά με αποζημιώσεις από καταστροφές σε τάφους. (Εισηγ. κ. Βρετοπούλου Όλγα).
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
EN
TR






