Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το 4ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης γιόρτασε την Ημέρα της Ευρώπης σε εκδήλωση με θέμα «Ευρώπη: Σταυροδρόμι πολιτισμών, ενότητα κοινοτήτων»
Σε συνεργασία με τον Δήμο, την Περιφέρεια και το γραφείο του Europedirect της Αλεξανδρούπολης, την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024, οι μαθητές-υποψήφιοι Πρέσβεις του 4ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης γιόρτασαν την Ημέρα της Ευρώπης σε εκδήλωση με τίτλο «Ευρώπη: Σταυροδρόμι πολιτισμών, ενότητα κοινοτήτων» που πραγματοποιήθηκε στο Νομαρχείο της Αλεξανδρούπολης, με συμμετοχή γονέων, πολιτών και θεσμικών.
Εκεί, παρουσίασαν τη δουλειά τους (δράσεις, αφίσες, podcast, περιβαλλοντική εφαρμογή κ.α.), εκπρόσωποι του Europedirect μίλησαν για τις προοπτικές που προσφέρει η Ε.Ε. στους νέους και δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην εκλογική αποχή.
Η εκδήλωση εντάσσεται μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Σχολεία- Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», το οποίο έχει σκοπό την προώθηση της ιδέας της ενεργούς πολιτειότητας και στο οποίο συμμετέχει φέτος το 4ο ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.
- Μέχρι 30 Απριλίου η προθεσμία για καθαρισμούς οικοπέδων
(22-04-2025) - Προβληματισμός για το μικρό ενδιαφέρον στη διαδικασία πρόσληψης ΕΠΟΠ
(22-04-2025) - Εορτασμός του Αγίου Γεωργίου στο Σουφλί
(22-04-2025) - Πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος αν παρκάρεις σε θέση για άτομα με αναπηρία
(22-04-2025) - Ανακοίνωση Πρωθυπουργού: Επιστροφή ενός ενοικίου στους ενοικιαστές και 250 ευρώ σε συνταξιούχους
(22-04-2025)
EN
TR







