Ο πληρέστερος ηλεκτρονικός επαγγελματικός οδηγός του N.Έβρου
Big Barrel

Κάτι τρέχει στον Έβρο

Φώτο αρχείου
Φώτο αρχείου

Το "γλεντάνε" οι δουλέμποροι στον Έβρο: «Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς»

06-10-2019

Την ώρα που ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνης Γεωργιάδης  ισχυρίζεται ότι από τον Έβρο πλέον δεν περνάει κανείς, διακινητές μέσω social media κλείνουν «δουλειές» και περνούν ανενόχλητοι παράτυπους μετανάστες από τον Έβρο.

Σο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Open TV φαίνεται σε βίντεο ο διακινητής να μιλάει και να δείχνει πώς κι από πού περνάει ο «πελάτης», πόσο πάει η ταρίφα, αλλά και τις παροχές που του προσφέρει.

«Έτσι θα περάσετε στην Ελλάδα, δεν θα σας πειράξει κανείς, θα σας πάρουμε με αυτοκίνητο και θα πάρετε και διαβατήριο» αναφέρει μεταξύ άλλων η διαφήμιση του διακινητή στο facebook.

Το... τουρ κοστίζει από 2.500 έως 3.500 € το κεφάλι, ανάλογα με τις παροχές. Ξεκινώντας από το Ιντλίμπ της Συρίας, φτάνει κανείς στον Έβρο κι από εκεί Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα.

«Είμαι το λιοντάρι της διακίνησης», γράφει ο διακινητής και καμαρώνει για το έργο του και δίνει περαιτέρω πληροφορίες. «Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο θα σας περιμένει «ταξί» στο Πραγγί και θα σας πάει στη Θεσσαλονίκη ή στην Αθήνα...»