ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το όνομα του Νίκου Μανούση θα δοθεί σε αίθουσα του ΚΑΠΗ Φερών
06-06-2019
Το όνομα του εκλιπόντος πρώην δημάρχου Φερών Νίκου Μανούση, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, θα δοθεί σε αίθουσα του ΚΑΠΗ Φερών.
Η απόφαση ελήφθη σήμερα το μεσημέρι από το δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης το οποίο σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο τον Νίκο Μανούση.
Ως ύστατο φόρο τιμής για το σημαντικό έργο που προσέφερε στην περιοχή, ο Δήμαρχος Βαγγέλης Λαμπάκης εισηγήθηκε και το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το όνομα σε μία από τις αίθουσες του ΚΑΠΗ Φερών.
Τέλος να σημειωθεί πως ο Νίκος Μανούσης διετέλεσε δήμαρχος στον πρώην δήμο Φερών την περίοδο 1998-2002.
σαν σημερα
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






