Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το Σουφλί επισκέφτηκαν μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού
Διήμερη επίσκεψη στο Νομό Έβρου πραγματοποίησαν αυτή την εβδομάδα, μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, με επικεφαλής τον πρόεδρο και πολιτειακό γερουσιαστή του Rhode Island, κ. Λεωνίδα Ραπτάκη και τέσσερις εκλεγμένους ομογενείς γερουσιαστές, αντιπροσώπους και βουλευτές σε νομοθετικά σώματα και εθνικά Κοινοβούλια στις ΗΠΑ, την Ιορδανία και τη Σουηδία.
Είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούποληςκ. Κώστα Χατζημιχαήλ και κ. Κώστα Χατζηκωνσταντίνου, αντίστοιχα, τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννη Ζαμπούκη και τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου, κ. Χριστόδουλο Τοψίδη.
Εχτές μάλιστα τα μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού συνοδευόμενα από τον βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, επισκέφτηκαν την περιοχή του Σουφλίου!
Όπως έγραψε και ο δήμαρχος Σουφλίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της ΠΑ.Δ.Ε.Ε είναι γνώστες των προβλημάτων της περιοχής, και αρωγοί στις προσπάθειες της χώρας μας για ανάπτυξη και ευημερία."
EN
TR






