ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ε - ΑΤΡΙΚΑ
Αθλητικά Νέα
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑ
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τον Αύγουστο ολοκληρώνεται η αποκατάσταση της σιδηροδρομικής γραμμής Δράμα – Αλεξανδρούπολη
24-07-2017
Σε περίπου ένα μήνα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες αποκατάστασης του τμήματος της σιδηροδρομικής γραμμής Δράμα – Αλεξανδρούπολη και μέχρι το 2020, πιθανώς, θα έχουν αρχίσει τα έργα σύνδεσης Θεσσαλονίκη – Καβάλα, όπως δήλωσε, μιλώντας στο "Κόκκινο Καβάλας", ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Κώστας Πετράκης.
Σύμφωνα με την εξέλιξη της πορείας των έργων, αναμένεται στις 12 Αυγούστου να παραδοθεί η γραμμή στον ΟΣΕ και από τις 16 Αυγούστου να αρχίσει τα δρομολόγια η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Τα έργα συντήρησης θα συνεχιστούν για έναν ακόμη χρόνο ακόμη, δίχως όμως να απαιτείται διακοπή της κυκλοφορίας.
Υπενθυμίζεται ότι επί σχεδόν χρόνο, οι επιβάτες φτάνουν με τρένο στη Δράμα και εξυπηρετούνται, στη συνέχεια, με λεωφορεία.
σαν σημερα
- Το Εθνικό Αστεροσκοπείο φέρνει την Αστρονομία σε σχολεία του Έβρου και της Ροδόπης
(30-09-2025) - Άγρια δολοφονία σε χωριό των Υψάλων, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα (video)
(30-09-2025) - Ζημιές προκαλούν τα κοπάδια αλόγων στον κάμπο των Φερών και στο Δέλτα
(30-09-2025) - Προκήρυξη για 1 θέση Λογοθεραπευτή στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος
(30-09-2025) - Χωρίς νερό για λίγες ώρες κεντρική περιοχή της Αλεξανδρούπολης
(30-09-2025)
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ
EN
TR






