Κάτι τρέχει στον Έβρο
Τυχερό: Η μετατροπή της "Θράσσας" σε ένα παραδεισένιο προορισμό - Δείτε πότε ανοίγει (φωτο)
Ένα από τα ομορφότερα σημεία στον Έβρο, ο οικοτουριστικός ξενώνας "Θράσσα" στη λίμνη του Τυχερού, μετά από ενάμιση χρόνο ανοίγει ξανά τις πόρτες του!
Το μικρό στολίδι της περιοχής θα ξαναζωντανέψει και θα δώσει και πάλι ζωή στο Τυχερό, μιας και θα είναι μεγάλος πόλος έλξης τουριστών.
Όλα αυτά πότε; Γύρω στις 15 Ιουνίου όπως μας τόνισε ο ιδιοκτήτης του "Θράσσα", κ. Θανάσης Κριτσίνης.
Οι εργασίες είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο, παρόλο που οι ανάγκες του οικίσματος αλλά και του αύλειου χώρου ήταν πάρα πολλές.
Έχει ήδη καθαριστεί η λίμνη με τη βοήθεια ταχύπλοου το οποίο αργότερα θα χρησιμοποιείται για την ψυχαγωγεία των επισκεπτών. Όσοι θα επισκέπτονται τον ξενώνα θα έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαύσουν και μια βαρκάδα στη λίμνη του Τυχερού.
Έχει επίσης κουβαληθεί άμμος ώστε να σου δίνει την εντύπωση πως είσαι σε παραλία, στην οποία "παραλία" φυσικά θα υπάρχουν και οι απαιτούμενες ξαπλώστρες.
Τα περισσότερα έπιπλα του χώρου έχουν γίνει ειδική παραγγελία ούτως ώστε το κάθε κομμάτι να είναι ξεχωριστό και πρωτοτυπο.
Αναμένουμε με μεγάλη προσμονή!
Όλια Γκαντανίδου
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR






