Κάτι τρέχει στον Έβρο
Viral έγινε η λακούβα στην Αλεξανδρούπολη που σκέπασαν με χαλί
Viral έγινε η λακούβα στην Αλεξανδρούπολη, που την σκέπασαν με χαλί κάτοικοι, προκειμένου να εκφράσουν έτσι τη διαμαρτυρία τους για την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου της πόλης.
Τον γύρω του ελληνικού διαδικτύου έκανε η λακούβα... με το χαλί, στη συμβουλή των οδών Ανατολικής Θράκης και Χρυσοστόμου Σμύρνης, ύστερα από σχετική ανάρτηση-καταγγελία από μέλος της ομάδας στο Facebook, με τίτλο «Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα στην περιοχη Aλεξανδρουπολης».
«Παρά τις προσπάθειες από κάποιους συμπολίτες μας να καλύψουν ότι λακούβες υπάρχουν, δυστυχώς αυτό το χάλι επικρατεί εδώ και μήνες στην πόλη με την δικαιολογία των έργων φυσικού αερίου», αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο της ανάρτησης.
Η διαμαρτυρία αυτή, πάντως, φαίνεται να είχε αποτέλεσμα καθώς ώρες μετά την αρχική δημοσίευση η επικίνδυνη λακούβα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης, μπαλώθηκε όπως φαίνεται σε φωτογραφίες, που αναρτήθηκαν ως σχόλια στην αρχική ανάρτηση.

- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







