- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Χιλιάδες οι αιτήσεις για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας και στον Έβρο.
Στις 2.300 ανέρχεται ο τραγικός αριθμός των ηλεκτρονικών αιτήσεως που υποβλήθηκαν για την ένταξη στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας των Δήμων Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και Σαμοθράκη. Το πρόγραμμα αφορά άτομα και οικογένειες που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχιας, σύμφωνα με τα εισοδηματικά κριτήρια που δηλώνουν.
To Διοικητικό Συμβούλιο της Αλεξανδρούπολης συνεδρίασε για τη κοινωνική σύμπραξη «Φάρος Αρωγής», της οποίας επικεφαλής είναι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, και η οποία υλοποιεί το πρόγραμμα «Επισιτιστική και βασική υλική συνδρομή» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους, και σύμφωνα με πληροφορίες του thrakinea.gr, συζήτησαν για θέματα που αφορούν την ετοιμότητα των Δήμων για την υλοποίηση του προγράμματος.
Συγκεκριμένα, λύθηκαν προβλήματα που αφορούσαν τη μεταφορά και διανομή βοήθειας στις ορεινές περιοχές του Σουφλίου και της Σαμοθράκης, ενώ συζητήθηκαν και μέτρα για ψυχοκοινωνική υποστήριξη παιδιών και ενηλίκων σε προγράμματα στα σχολεία.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





