Κάτι τρέχει στον Έβρο
Υπογράφηκε η σύμβαση για την ανέγερση του σφαγείου των Φερών
Υπογράφτηκε η σύμβαση ανέγερσης μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της αναδόχου εταιρείας του Δημοτικού σφαγείου Φερών σύμφωνα με τον κ. Γκότση.
Συγκεκριμένα ο κ. Γκότσης αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:
"Πληροφορήθηκα πριν λίγο ότι υπογράφτηκε η σύμβαση ανέγερσης μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της αναδόχου εταιρία του Δημοτικού σφαγείου Φερών . Ένας αγώνας πολλών χρόνων που πέρασε μέσα από συμπληγάδες πέτρες, τελείωσε . Και τι δεν ακούσαμε και τι δεν μας καταλόγισαν . Και αυτό γιατί ; Γιατί είπαμε ότι θα κάνουμε σφαγείο. Αν από την αρχή λέγαμε ο Δήμος αδυνατεί ,η δεν είναι της αρμοδιότητας του σε αυτή την συγκυρία που περνούσε η χώρα, όλα θα είχαν σταματήσει εκεί. Ένα έργο του Λαμπάκη, που επειδή είχε την τρέλα του, σήκωσε αυτό το βάρος και στον τόπο μας θα έχουμε πλέον σφαγείο".
Το έργο, που αποτελεί μια σημαντική παρέμβαση για όλο τον κτηνοτροφικό κόσμο του νοτίου Έβρου, προϋπολογισμού 2,9 εκ.€, ένα ποσό που έχει εξασφαλιστεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, παίρνει "σάρκα και οστά"!
Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, σύμφωνα με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή οι εργασίες θα έχουν διάρκεια ολοκλήρωσης τον 1,5 με 2 χρόνια.
- Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Ξεκίνησαν οι αεροψεκασμοί κατά των κουνουπιών με ελικόπτερα
(16-04-2025) - Ενίσχυση πυρόσβεσης στον Έβρο – Πρόταση Δερμεντζόπουλου για δύο Διοικήσεις
(16-04-2025) - Θράκη: Πριν το Πάσχα οι αποζημιώσεις από τον παγετό του 2021
(16-04-2025) - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για το κρέας και τα αυγά – Οι οδηγίες της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας ΑΜΘ
(16-04-2025) - ΔΠΘ και ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. ενώνουν δυνάμεις: Σπουδές με προοπτική και σύνδεση με την αγορά εργασίας
(16-04-2025)
EN
TR







