Κάτι τρέχει στον Έβρο
Αλεξανδρούπολη: Προσπάθησαν να διαρρήξουν εκκλησάκι μέρα μεσημέρι
Συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω την Παρασκευή το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δ.Ι.Α.Σ., δύο άτομα υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 26 και 20 ετών, να επιχειρούν να διαρρήξουν παρεκκλήσι Ιερού Ναού της πόλης.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
Να θυμίσουμε πως ένας μήνας δεν πέρασε από τη σύλληψη ενός 33χρονου ο οποίος είχε αποπειραθεί να διαρρήξει το παγκάρι παρεκκλησίου Ιερού Ναού στην Αλεξανδρούπολη.
Τέλος εχθές (5-11-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης ένας 18χρονος ελληνικής υπηκοότητας, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει δύο οικίες στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, χωρίς όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθόσον έγινε αντιληπτός από περίοικους.
- Το Γυμνάσιο Μεταξάδων για δεύτερη χρονιά Σχολείο-Πρέσβης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
(01-10-2025) - Σκληρές δηλώσεις του Πάρη Παπαδάκη, για "κομπλεξικούς και πονηρούληδες" (video)
(01-10-2025) - ΑΜΘ: Ξεκίνησε η εναέρια ρίψη δολωμάτων για τον εμβολιασμό κατά της λύσσας
(01-10-2025) - Διαμαρτύρονται οι Αστυνομικοί της Αλεξανδρούπολης για την απόσπαση δύο γιατρών
(01-10-2025) - Νέο αίτημα για Ειδική Οικονομική Ζώνη στο Τρίγωνο Έβρου
(01-10-2025)
EN
TR






