ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Αστυνομικό Δελτίο της 2ης Ιουνίου 2022
Συνελήφθη διακινητής ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Συνελήφθη χθες (1-6-2022) το πρωί, πλησίον του κόμβου Θυρέας Έβρου της Εθνικής Οδού Αρδανίου - Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου, ένας αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη – διακινητή, διότι τον εντόπισαν να καθοδηγεί πεζή στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους προηγουμένως είχε περαιώσει από την Τουρκία στην Ελλάδα, διασχίζοντας με πλαστική βάρκα τον ποταμό Έβρο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.
- Η κατανυκτική παράδοση του στολισμού των Επιταφίων στην Αλεξανδρούπολη (φωτο)
(18-04-2025) - Πάνω από 15.500 αμνοερίφια σφάχτηκαν στον Έβρο ενόψει Πάσχα!
(18-04-2025) - Τιμητική ονοματοδοσία για τρεις πρώην Δημάρχους στις αποθήκες του ΟΣΕ στο λιμάνι Αλεξανδρούπολης
(18-04-2025) - Ανάσα για τους καλλιεργητές ακακίας του Έβρου: 1,4 εκατ. ευρώ σε αποζημιώσεις de minimis
(18-04-2025)
EN
TR






