Κάτι τρέχει στον Έβρο
Έβρος: Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες
Σε επιφυλακή τέθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα στις εισόδους της χώρας (στην παραμεθόρια περιοχή του Έβρου, στα νησιά και στα αεροδρόμια) λόγω της απόπειρας πραξικοπήματος στην Τουρκία.
Όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου, η επιφυλακή διατάχθηκε για παν ενδεχόμενο δεδομένου ότι η Ελλάδα είναι όμορη χώρα με την Τουρκία.
Από παράγοντες του υπουργείου, εκφράστηκε προβληματισμός για το τι θα γίνει σε περίπτωση ροών προς την Ελλάδα, όχι μόνον προσφύγων από τρίτες χώρες αλλά και Τούρκων πολιτών.
Τα τελωνεία του Έβρου μέχρι και αυτήν την στιγμή παραμένουν ανοιχτά σε αντίθεση με την Τούρκικη πλευρά που τους έχει απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.
Συγκεκριμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως "αυτή την στιγμή εισέρχονται στην Τουρκία οδικώς πολίτες από διάφορες χώρες της Ευρώπης κυρίως από την Γερμανία, αλλά η έξοδος από την χώρα έχει σταματήσει".
- Μελέτη για τη διαχείριση του πόσιμου νερού στη Σαμοθράκη
(02-10-2025) - "Ζημιά" 135.000 ευρώ από το φετινό Φεστιβάλ Άρδα στην Ορεστιάδα
(02-10-2025) - Πόσα χρήματα παίρνουν οι Δήμοι του Έβρου, για το πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
(02-10-2025) - Από 1η Ιανουαρίου η πλήρης αποζημίωση των στρατιωτικών για νυχτερινή απασχόληση
(02-10-2025) - Πάλι "ξεφόρτωμα" σε γνωστή κεντρική γωνία της Αλεξανδρούπολης
(02-10-2025)
EN
TR






