- Με μεγάλη συμμετοχή η φιλανθρωπική βραδιά των Daughters of Penelope για το Friendship Camp
(28-06-2026) - Τα 2α γενέθλιά του γιόρτασε το ΝΟΑ cafe bar στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
(12-06-2026) - Λαμπερά εγκαίνια στην Αλεξανδρούπολη: Πλήθος κόσμου υποδέχτηκε το νέο κατάστημα της «Καλλιτσάρης Δ. & Υιοί ΟΕ»
(12-06-2026)
Κάτι τρέχει στον Έβρο
Το πυροσβεστικό ελικόπτερο στον Έβρο είναι γεγονός!
Στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Αλεξανδρούπολη είναι από εχθές το πυροσβεστικό ελικόπτερο που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος" προκειμένου να ενισχύσει το έργο της υπηρεσίας για φέτος το καλοκαίρι.
Το ελικόπτερο θα παραμείνει μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ενώ ένα όμοιο του, θα έλθει προς τα τέλη του μήνα και στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης Καβάλας.
Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία τα ελληνικά εναέρια μέσα πυρόσβεσης «βρίσκονται περίπου στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι».
Συγκεριμένα θα είναι διαθέσιμα τέσσερα ελικόπτερα βαρέως τύπου και 9 ελικόπτερα μεσαίου τύπου. Σε αυτά προστίθενται 16 καναντέρ στα οποία έχει γίνει συντήρηση και επισκευή των κινητήρων τους με κατακόρυφη αύξηση της αξιοπιστίας τους, 19 πετζετέλ (τα 2 εκ των οποίων στην Καβάλα), αλλά και 3 σινούκ του Ελληνικού Στρατού.
- Επιστολή διαμαρτυρίας και αγωνίας, από Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Ορεστιάδας
(01-07-2025) - Στον Άγνωστο Στρατιώτη παρέμβαση για το Αναγνωστήριο Αλεξανδρούπολης
(01-07-2025) - Πρώτη Θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κολύμβησης για τον ΝΟΑ
(01-07-2025) - Ιδρύεται Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο στη Σαμοθράκη
(01-07-2025) - Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στο Μεγάλο Δέρειο του Έβρου
(01-07-2025)
EN
TR
_ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-1781771065.jpg)





